Οικιακά Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

ΟΙΚΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

COUNTERTOP

ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ
Tα φίλτρα νερού άνω πάγκου ''Countertop'' αποτελούν την πλέον οικονομική λύση για την βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού στο σπίτι, το γραφείο ή το εξοχικό σας. Προσαρμόζονται εύκολα σε όλες τις βρύσες χωρίς την χρήση ειδικών εργαλείων ενώ μεταφέρονται εύκολα. Χρησιμοποιούν διαφόρων τεχνολογιών φυσίγγια ενεργοποιημένου άνθρακα για την αντιμετώπιση πολλών μολυσματικών παραγόντων του πόσιμου νερού.

Πλεονεκτήματα

  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Εύκολη μεταφορά
  • Οικονομική λύση
  • Δυνατότητα επιλογής φυσιγγίου
countertop_water_filter_02

Countertop Water Filter

Επιτραπέζιο φίλτρο νερού Countertop. Διαθέτει μηχανισμό υπενθύμισης για την έγκαιρη αντικατάσταση του φίλτρου. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις βρύσες χωρίς τη χρήση εργαλείων. Περιλαμβάνει κλειδί για εύκολη αντικατάσταση του φίλτρου και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης. Δέχεται ποικιλία φυσιγγίων 2,5"x 10''.
Φυλλάδιο
Counter_top_water_filter

Noga Countertop NW

Φίλτρο νερού άνω πάγκου Noga Countertop. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις βρύσες με τον ειδικό διακόπτη που διαθέτει. Περιλαμβάνει κλειδί για εύκολη αντικατάσταση του φίλτρου και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης. Δέχεται ποικιλία φυσιγγίων 2,5" x 10''.
Φυλλάδιο
Digi_Pure_9000s

DigiPure 9000s

Ηλεκτρονικό σύστημα διήθησης νερού DigiPure 9000S. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις βρύσες χωρίς την χρήση ειδικών εργαλείων. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη για την άμεση παρακολούθηση της διάρκειας ζωής του φίλτρου με ένδειξη της ποσότητας του νερού ή του χρόνου που απομένει. Δέχεται ποικιλία φυσιγγίων 2,5" x 10''
Φυλλάδιο
DigiPure_9900s

DigiPure 9900s

Ηλεκτρονικό σύστημα διήθησης νερού DigiPure 9900s. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις βρύσες χωρίς την χρήση ειδικών εργαλείων. Διαθέτει ενσωματωμένο ογκομετρητή λίτρων, λυχνία led και ηχητικό συναγερμό ειδοποίησης για την έγκαιρη αντικατάσταση του φίλτρου. Δέχεται ποικιλία φυσιγγίων 2,5"x 10''.
Φυλλάδιο