Οικιακά Φίλτρα Κάτω Πάγκου

Οικιακά Φίλτρα Νερού

UNDERSINK

ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΟΥ
Tα φίλτρα νερού κάτω πάγκου ''Undersink'' αποτελούν την πιο πρακτική λύση για την βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού στο σπίτι. Τοποθετούνται κάτω από τον νεροχύτη χωρίς να επηρεάζουν την αισθητική της κουζίνας και συνδέονται με μία ανεξάρτητη ειδική βρύση. Χρησιμοποιούν διαφόρων τεχνολογιών φυσίγγια ενεργοποιημένου άνθρακα για την αντιμετώπιση πολλών μολυσματικών παραγόντων του πόσιμου νερού.

Πλεονεκτήματα

  • Πρακτική λύση
  • Δεν επηρεάζουν την αισθητική της κουζίνας
  • Χρήση προηγμένων τεχνολογικά φίλτρων
  • Δε σπαταλάτε το φιλτραρισμένο νερό

Noga Undersink NW 4310

Μονό σύστημα επεξεργασίας νερού κάτω πάγκου. Περιλαμβάνει βρυσάκι σφαιρικό Deluxe, κλειδί για εύκολη αντικατάσταση του φίλτρου, βάση στήριξης και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης. Δέχεται ποικιλία φυσιγγίων 2,5'' X 10".
Περισσότερα
noga_2stage

Noga Undersink NW 4320

Διπλό σύστημα επεξεργασίας νερού κάτω πάγκου. Περιλαμβάνει βρυσάκι σφαιρικό Deluxe, κλειδί για εύκολη αντικατάσταση των φίλτρων, βάση στήριξης και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης. Δέχεται ποικιλία φυσιγγίων 2,5'' X 10".
Περισσότερα
3g_undersink

3G Slim Line Undersink Kit System

Σύστημα Επεξεργασίας νερού κάτω πάγκου 3G Slim Line με ενσωματωμένη βάση στήριξης και βαλβίδα εξαέρωσης. Περιλαμβάνει βρυσάκι πολυτελείας Chrome, κλειδί για εύκολη αντικατάσταση του φίλτρου και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης. Δέχεται ποικιλία φυσιγγίων 2,5'' X 10". Πιστοποίηση υλικών απαιτήσεων NSF/ANSI Standard 42.
Περισσότερα
us_1500

US-1500 Undersink Filter System

Ηλεκτρονικό σύστημα επεξεργασίας νερού κάτω πάγκου US-1500. Διαθέτει ογκομετρητή με ηχητικό σήμα και λυχνίες ένδειξης αλλαγής των φίλτρων. Τοποθετείται κάτω από τον νεροχύτη και συνδέεται με ανεξάρτητο βρυσάκι. Περιλαμβάνει κλειδί για εύκολη αντικατάσταση των φίλτρων και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης. Το σύστημα έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί με βάση τα πρότυπα NSF/ANSI Standards 42 & 53.
περισσότερα