Οικιακά Φίλτρα Κάτω Πάγκου

Tα Φίλτρα νερού τύπου Undersink τοποθετούνται κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας και συνδέονται απευθείας στην παροχή του κρύου νερού της υπάρχον μπαταρίας η με μία ανεξάρτητη ειδική βρύση. Χρησιμοποιούν διαφόρων τεχνολογιών φυσίγγια ενεργού άνθρακα και αποτελούν ιδανική λύση για την βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού πόλεων, καθώς έχουν την δυνατότητα συγκράτησης επικίνδυνων σωματιδίων που υπάρχουν στα δίκτυα ύδρευσης όπως ίνες αμιάντου, κύστες κλπ. Επιπλέον εξαλείφουν δυσέρεστες οσμές, ανεπιθύμητες γέυσεις, μειώνουν το χλώριο, τα οργανικά χημικά, και άλλους μολυσματικούς παράγοντες του πόσιμου νερού , ανάλογα με την τεχνολογία διήθησης του φυσιγγίου που θα επιλέξουμε.

3G Slim Line-EP

Σύστημα διήθησης πόσιμου νερού 3G Slim Line με ενσωματωμένη βάση στήριξης και σπείρωμα 1/2″ για υψηλότερες ροές. Τοποθετείται κάτω από τον νεροχύτη και συνδέεται με την υπάρχουσα βρύση. Περιλαμβάνει φυσίγγιο ενεργού άνθρακα τεχνολογίας Carbon Block 5-micron και κλειδί για εύκολη αντικατάσταση και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης.
Περισσότερα

3G Slim Line-FloPlus

Σύστημα διήθησης πόσιμου νερού 3G Slim Line με ενσωματωμένη βάση στήριξης και σπείρωμα 1/2″ για υψηλότερες ροές. Τοποθετείται κάτω από τον νεροχύτη και συνδέεται με την υπάρχουσα βρύση. Περιλαμβάνει φυσίγγιο ενεργού άνθρακα τεχνολογίας Carbon Block 0,5-micron, κλειδί για εύκολη αντικατάσταση και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης.
Περισσότερα

3G Slim Line-CBC

Σύστημα διήθησης πόσιμου νερού 3G Slim Line με ενσωματωμένη βάση στήριξης και σύστημα γρήγορου κουμπώματος για σωληνάκι 1/4″. Τοποθετείται κάτω από τον νεροχύτη και συνδέεται με ξεχωριστό δικό του βρυσάκι. Περιλαμβάνει φυσίγγιο ενεργού άνθρακα τεχνολογίας Carbon Block 0,5-micron, κλειδί για εύκολη αντικατάσταση και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης.
Περισσότερα

US-1500

Διπλό σύστημα πόσιμου νερού US 1500. Διαθέτει ογκομετρητή με ηχητικό σήμα και λυχνίες ένδειξης αλλαγής των φίλτρων. Τοποθετείται κάτω από τον νεροχύτη και συνδέεται με ξεχωριστό δικό του βρυσάκι. Περιλαμβάνει κλειδί για εύκολη αντικατάσταση και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης.
περισσότερα